Gebruiksaanwijzing

Opbrengst in een handomdraai

  • Dosering: Gebruik voor de eerste besproeiing 0,5 ml Green Blast op 25 ml water per vierkante meter.
  • Vanaf de tweede besproeiing gebruikt u 1 ml Green Blast op 50 ml water per vierkante meter.
  • Schud en verdun één deel Green Blast in 50 delen water. Met andere woorden: meng voor één vierkante meter 0,5 milliliter Green Blast met 25 milliliter water.
  • Als veiligheidsmaatregel dient u tijdens de eerste besproeiing NOOIT meer dan 0,5 ml concentraat per vierkante meter te besproeien.
  • Spray het mengsel vervolgens over uw gewas. Voor het beste resultaat dient het middel door middel van een vernevelaar te worden aangebracht, zodat de minuscule druppels het gehele oppervlak van uw planten zal beslaan.
  • De behandeling van de planten dient direct te beginnen vanaf het moment dat de planten vanuit de kwekerij zijn verhuisd en opnieuw zijn geplant.
  • Daarna geldt dezelfde behandeling en dosering gedurende de groeicyclus van de plant. De planten dienen besproeid te worden zoals aangegeven in bovenstaand schema terwijl u de juiste irrigatie en NPK-eisen blijft monitoren.

Waarschuwing:

Omdat Green Blast een enorm krachtig groei-extract bevat voor de groei van uw planten, mag de dosering nooit overschreden worden. Door de dosering te overschrijden riskeert u verbranding of zelfs vernietiging van de plant. Het is als veiligheidsmaatregel noodzakelijk dat u bij de eerste besproeiing NOOIT meer dan 0,5 ml Green Blast concentraat per vierkante meter te besproeien. Vanaf de tweede besproeiing gebruikt u wel 1 ml Green Blast concentraat per vierkante meter. Zie bovenaan deze pagina ook de infographic met de juiste doseringen.

Life is precious and Green Blast will help you get the most out of it