Wat is Green Blast?

Leer ons product kennen

Bij het groeien van planten, groente of fruit zijn essentiële voedingsstoffen van groot belang. Green Blast is het product dat u zoekt om de groei van deze producten te stimuleren. De volledig natuurlijke groeibevorderaar bevat namelijk alle essentiële aminozuren die de groei van planten, groenten en fruit bevorderen. Door middel van het gebruik van de juiste voedingsstoffen, is een vooruitgang in bloei en vruchtvorming binnen handbereik. Planten hebben namelijk specifieke voedingsstoffen nodig en Green Blast voorziet in die behoefte. Deze volledig natuurlijke biostimulator bevordert de celdeling, wat weer terug te zien is in een prachtige bloei en mooie vruchten.

Wat maakt Green Blast uniek?

Green Blast is uniek in zijn soort, en daar zijn een aantal redenen voor. Green Blast is namelijk het enige product met deze perfect werkende samenstelling van voedingstoffen. Zo bevat Green Blast alle essentiële aminozuren in haar natuurlijke, plantaardige vorm, maar ook meer dan 40 antioxidanten, alle mineralen en ruim 90 nutriënten en vitaminen. Géén ander product heeft zo’n ideale mix van voedingsstoffen voor groei, bloei en vruchtvorming. Een ongeëvenaard middel vanwege het feit dat het de opbrengst in de meeste gevallen zal laten stijgen tussen de 20% en 50%.

Duidelijk! Wat zit erin?

Uw planten verdienen het beste!

Antioxidanten!

Oxidatie in planten kan de kwaliteit van deze planten aantasten. Een antioxidant is in staat om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren, wat erop neerkomt dat antioxidanten de oxidatie door zuurstof uit de lucht tegen gaat. Hierdoor wordt de kwaliteit en houdbaarheid van een plant sterk verlengd. Antioxidanten beschermen de plant tevens tegen bacteriën en virussen. Green Blast levert zo’n 45 verschillende soorten antioxidanten, elk met hun eigen specialiteit om uw planten gezond te houden.

Mineralen!

Mineralen zijn samengestelde of enkelvoudige stoffen die onder andere onderverdeeld zijn in macro-voedingsstoffen. Denk hierbij aan fosfor, kalium (PK), calcium, magnesium en zwavel en micro-voedingsstoffen zoals boor, chroom, koper, ijzer, mangaan, molybdeen, seleen en zink. Een breed scala aan mineralen in Green Blast zorgen ervoor dat de plant alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt voor optimale groei. Planten groeien doordat ze mineralen uit de bodem halen, of in dit geval door mineralen die op het blad gespoten worden. Dit gebeurt zodat de plant eiwitten aan kan maken, wat nodig is voor groei.

Vitaminen!

Vitamines zijn chemische verbindingen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat vitaminen essentiëel zijn voor de groei van planten. De productie van vitamines omvat ingewikkelde biochemische routes, waar planten water, mineralen en meststoffen opnemen uit de bodem en kooldioxide uit de lucht. Vervolgens worden deze omgezet naar koolhydraten, eiwitten en natuurlijk vitamines zoals de B-serie (B1, B2, etc.), maar ook A, D, E en K en één (1) dosering Green Blast zal ze je allemaal verstrekken

Aminozuren!

Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Eiwitten zijn op hun beurt weer verantwoordelijk voor de groei van alle levensprocessen op aarde, wat dus ook opgaat voor de groei van planten. De belangrijkste opgave is het optimale vervoer en opslag van alle voedingsstoffen. Green Blast levert 18 van de 20 essentiële aminozuren en beïnvloedt daarbij rechtstreeks of indirect de fysiologische activiteit van je planten om zo hogere opbrengsten te stimuleren.

De aminozuren in Green Blast zijn:
Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Fenylalanine, Threonine, Tryptofaan, Valine, Alanine, Arginine, Asparaginezuur, Cysteïne, Glutamine, Glycine, Histidine, Proline, Serine,Tyrosine

Life is precious and Green Blast will help you get the most out of it